HTML

Elveszett-Meglett

Évente Magyarországon, - csak a tömegközlekedési eszközökön -, több mint tízezer személyes tárgyat veszítünk el, az egyéb helyeken gazdátlanul hagyott pénztárcák, mobiltelefonok, laptopok, adathordozók és más értékes tárgyak száma pedig feltehetően a többszázezres nagyságrendet is eléri. A tulajdonos azonosítását lehetővé tevő egyedi jelölés hiányában eddig e tárgyak ritkán kerültek vissza gazdájukhoz. Erre a problémára jelent megoldást egy új magyar fejlesztés, amely egy speciális matrica és az internet segítségével köti össze a tárgy becsületes megtalálóját a pórul járt tulajdonossal. http://www.elveszett-meglett.hu/

Friss topikok

Karácsonyi csoda: hazatértek az ajándékok

2013.12.16. 10:55 :: *candy*

Joe és Beth Causa kifejezetten stresszes napokat éltek meg, miközben a karácsonyi időszakra időzítették a költözésüket. Ha pedig a rengeteg pakolás nem lett volna elég, a kedélyeiket még tovább borzolta, hogy egy doboz, tele karácsonyi ajándékokkal, leesett a pickupjukról útközben valahol Sutherland és Cordeaux Heights között…

ajlkhbglakjgn.jpg

A dobozban több száz dollár értékű ajándék lapult, szépen becsomagolva, rajta felirattal: "Joe-tól, Beth-től és Samuel-től" – a pár 7 hónapos babájától. A gyönyörű ajándékok talán egy nagyobb kanyarban találkozhattak az aszfalttal.

Nathan Keenan vette észre az út menti dobozt. Megállt és meglepve vette észre a tartalmát. Itt kezdődött a karácsonyi csoda, ugyanis az úriember mindent megmozgatott annak érdekében, hogy kiderítse, kit illet a doboznyi ajándék.

Hazavitte a feleségéhez, és egy okostelefonos alkalmazás, valamint a legnépszerűbb közösségi oldal segítségével is hirdetni kezdték, hogy mit találtak.

Az ajándékok nélkül maradt családapa unokatestvére vette észre a bejegyzést. Ezután kedves figyelmeztető telefonhívások és üzenetek árasztották el őket, pedig még nem is vették észre a csomag eltűnését.

„A férjem mindig le szokta kötözni a csomagokat, de ezúttal a köteleket én már elcsomagoltam egy másik dobozba.” – mondta a feleség.

„Teljesen lesújtott volna, ha én veszítem el az ajándékokat. Beleteszed a szíved és a lelked, amikor mindenkinek kiválasztod az ajándékát, és mire észreveszed, hogy eltűnt, már késő pótolni.” – nyilatkozta a megtaláló.

„Mindig emelkedett hangulatú a karácsony, de az, hogy visszakaptuk az ajándékokat, megerősítette az emberek jóságába, és a szeretet ünnepébe vetett hitemet!”- tette hozzá a családfő.

A biztonság kedvéért persze nem árt egy Elveszett- Meglett matricát is beszerezni az ajándékok mellé, hiszen a karácsonyi csodáknak is kell egy is segítség. A becsületes angyalkák így könnyebben visszarepíthetik az elveszett értékeinket!

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony ajándék elveszett talált tárgy becsületes meglett megtaláló gazdátlan Elveszett-Meglett okosmatrica

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszettmeglett.blog.hu/api/trackback/id/tr165694839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása