HTML

Elveszett-Meglett

Évente Magyarországon, - csak a tömegközlekedési eszközökön -, több mint tízezer személyes tárgyat veszítünk el, az egyéb helyeken gazdátlanul hagyott pénztárcák, mobiltelefonok, laptopok, adathordozók és más értékes tárgyak száma pedig feltehetően a többszázezres nagyságrendet is eléri. A tulajdonos azonosítását lehetővé tevő egyedi jelölés hiányában eddig e tárgyak ritkán kerültek vissza gazdájukhoz. Erre a problémára jelent megoldást egy új magyar fejlesztés, amely egy speciális matrica és az internet segítségével köti össze a tárgy becsületes megtalálóját a pórul járt tulajdonossal. http://www.elveszett-meglett.hu/

Friss topikok

Mit el nem hagynak!

2013.11.28. 15:23 :: *candy*

Nem gondolnánk, hogy milyen fura tárgyakat tudnak elveszíteni az emberek. Ha pedig azt vesszük, hogy az alábbi eszközöket mind egy szálig a Londoni Metróban találták, akkor még bizarrabbnak tűnnek az esetek.

o-LONDON-UNDERGROUND-facebook.jpg

Idén 78 éves a Londoni Metró Talált-tárgyak Osztálya. Az elmúlt években bőven volt alkalmuk, hogy elcsodálkozzanak: mit el nem hagynak!

Íme, a 9 legfurább talált tárgy:

  • 14 láb hosszú csónak
  • Kerti pad
  • Egy urna
  • Emberi koponya nejlonzacskóban
  • Egy üvegcsényi bika sperma (Vajon hogy jöttek rá, hogy mi az?)
  • Kitömött sólyom
  • Motoros fűnyíró
  • Két és fél mázsa mazsola

Ha bárki felismeri a fentiek közt a saját elhagyott tárgyát, jelentkezzen a Londoni Metróban… hiszen végre meglett!

Lost-Property-Office.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: elveszett talált tárgy becsületes meglett megtaláló gazdátlan Elveszett-Meglett

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszettmeglett.blog.hu/api/trackback/id/tr545665776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása