HTML

Elveszett-Meglett

Évente Magyarországon, - csak a tömegközlekedési eszközökön -, több mint tízezer személyes tárgyat veszítünk el, az egyéb helyeken gazdátlanul hagyott pénztárcák, mobiltelefonok, laptopok, adathordozók és más értékes tárgyak száma pedig feltehetően a többszázezres nagyságrendet is eléri. A tulajdonos azonosítását lehetővé tevő egyedi jelölés hiányában eddig e tárgyak ritkán kerültek vissza gazdájukhoz. Erre a problémára jelent megoldást egy új magyar fejlesztés, amely egy speciális matrica és az internet segítségével köti össze a tárgy becsületes megtalálóját a pórul járt tulajdonossal. http://www.elveszett-meglett.hu/

Friss topikok

Drága garázsvásár

2013.11.29. 10:33 :: *candy*

35351_large.jpgRachel Cloutier egy 23 ezer dollár értékű gyűrű büszke tulajdonosa volt, amelyet egy 3 karátos gyémánt díszített. Az ékszert egy régi óradobozban tartotta, abból a megfontolásból, hogy ott úgysem keresné senki.

Ha úgy vesszük, tökéletesen igaza volt, ugyanis amikor kórházba vonult, hogy életet adjon első gyermeküknek, a férje kedves meglepetést eszelt ki: garázsvásárt tartott, hogy megszabaduljon a régi vacakoktól és minél több hely jusson a babának. A vásárban új gazdára lelt az ócska óradoboz is, benne a 23 ezer dolláros gyűrűvel, amiről a férjnek sejtelme sem volt, hogy a dobozban van.

 TAS_GarageSale12.jpg

Amikor kiderült, a sajtóhoz fordultak. Az óradoboz új gazdája is csak ekkor döbbent rá, hogy mit rejt az 5 dollárért vásárolt ócskaság. Azonnal e-mailt írt a családnak, és pár nap múlva újra Rachel tulajdonát képezte a drága ékszer.

Szólj hozzá!

Címkék: szolgáltatás elveszett gyűrű gyémánt talált tárgy becsületes meglett megtaláló gazdátlan Elveszett-Meglett

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszettmeglett.blog.hu/api/trackback/id/tr635667185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása