HTML

Elveszett-Meglett

Évente Magyarországon, - csak a tömegközlekedési eszközökön -, több mint tízezer személyes tárgyat veszítünk el, az egyéb helyeken gazdátlanul hagyott pénztárcák, mobiltelefonok, laptopok, adathordozók és más értékes tárgyak száma pedig feltehetően a többszázezres nagyságrendet is eléri. A tulajdonos azonosítását lehetővé tevő egyedi jelölés hiányában eddig e tárgyak ritkán kerültek vissza gazdájukhoz. Erre a problémára jelent megoldást egy új magyar fejlesztés, amely egy speciális matrica és az internet segítségével köti össze a tárgy becsületes megtalálóját a pórul járt tulajdonossal. http://www.elveszett-meglett.hu/

Friss topikok

70 kilótól szabadult meg a valóságshow szereplője!

2014.02.12. 20:58 :: *candy*

A “The biggest loser” azaz “A legnagyobb vesztes” címet kapta az az Amerikában futó valóságshow, melyben a túlsúlyos versenyzőket próbálják lefogyasztani. Rachel minden eddigi rekordot megdöntött, olyan sok plusz kilót veszített, hogy nyert!

 

Rachel Fredrickson bravúros fogyása nem csak elismerést érdemel, sokak szerint ugyanis túllőtt a célon, és túl gyorsan adott le túl nagy mennyiségű súlyfölösleget. A személyi tréner által irányított program kétségtelenül hatásosnak bizonyult, a nézők azonban aggódni kezdtek Rachelért. A műsor történetében még soha senki nem adott le ilyen mennyiségű pluszt.

 

biggest_loser_2

A kép forrása: A The Biggest Loser Facebook-oldala

 

Azért nem nézik jó szemmel a műsor követői a lány átalakulását, mert szerintük átesett a ló másik oldalára, és most már “zörögnek a csontjai”. Rachel azonban próbálja elhessegetni az őt érő kritikákat: “Jobban érzem magamat a bőrömben, mint valaha, semmi ok az aggodalomra! Rendkívül boldog vagyok, hogy végre sikerült megszabadulnom a nem kívánt zsírtömegtől, amiért végtelenül hálás vagyok az egész stábnak és a velünk dolgozó orvoscsoportnak!”

 

biggest_loser

A kép forrása: A The Biggest Loser Facebook-oldala

 

A jelek szerint azonban Rachel nem győzte meg sem a közönséget, sem a valóságshow korábbi résztvevőit sem – a lány fogyása szerintük sem egészséges és tartanak attól, hogy a teste megbosszulja a hirtelen jött változást. Ők a Twitteren adtak hangot nemtetszésüknek: volt, aki azt írta, hogy “Rachel annyira vézna, hogy az már ijesztő! Csont és bőr lett ez a lány!”, míg más egyenesen félelmetesnek titulálta a 70 kilóval könnyebb Rachel új külsejét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszettmeglett.blog.hu/api/trackback/id/tr675846965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása