HTML

Elveszett-Meglett

Évente Magyarországon, - csak a tömegközlekedési eszközökön -, több mint tízezer személyes tárgyat veszítünk el, az egyéb helyeken gazdátlanul hagyott pénztárcák, mobiltelefonok, laptopok, adathordozók és más értékes tárgyak száma pedig feltehetően a többszázezres nagyságrendet is eléri. A tulajdonos azonosítását lehetővé tevő egyedi jelölés hiányában eddig e tárgyak ritkán kerültek vissza gazdájukhoz. Erre a problémára jelent megoldást egy új magyar fejlesztés, amely egy speciális matrica és az internet segítségével köti össze a tárgy becsületes megtalálóját a pórul járt tulajdonossal. http://www.elveszett-meglett.hu/

Friss topikok

Hosszú Katinka az elveszett ereklyéi nyomában

2013.11.22. 11:34 :: *candy*

Bízhatunk a becsületes megtalálóban

A világ- és Európa-bajnok úszónő az edzése után elhagyta azt az úszósapkáját és szemüvegét a Komjádi uszodában, amelyben világcsúcsot úszott.  A speciális felszerelés nem különösebben drága, hiszen mindössze néhány ezer forintba került. Azonban már nem gyártják ezt a szemüvegtípust, így szinte pótolhatatlan.

hosszu-katinka(1)(650x433)(1).jpg

Szerencsére nem kellett sokáig aggódnia figyelmetlensége miatt Hosszú Katinkának, mert közzé tett egy üzenetet a legnagyobb közösségi portálon, ahol hamarosan meg is érkezett a válasz egy kedves szinkronúszótól. Bárki elvihette volna a felszerelést, amely, figyelembe véve, hogy gazdája milyen eredményekkel bír, akár értékes ereklyének is számíthatna.

„Egy kedves szinkronúszó írt nekem üzenetet, megtalálta az elhagyott dolgaimat, nála vannak, és csak azért vitte el őket, hogy biztonságban legyenek. Hamarosan vissza is adja nekem. Négy darabom van belőle összesen, eddig próbáltam nagyon vigyázni rá, hiszen, ha 2021-ig folytatni akarom a pályafutásomat, ki kell, hogy tartsanak. Nagyon karcolódnak, és a páralepergető réteget is óvni kell. Annak a darabnak, amelyet elhagytam, inkább eszmei értéke van, mivel ebben értem el a világcsúcsaimat és szereztem aranyérmeket” – tette hozzá Hosszú Katinka, aki ígérete szerint ajándékkal kedveskedik a megtalálónak.

Szólj hozzá!

Címkék: elveszett világcsúcs úszósapka becsületes meglett megtaláló úszószemüveg Hosszú Katinka

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszettmeglett.blog.hu/api/trackback/id/tr805649141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása