HTML

Elveszett-Meglett

Évente Magyarországon, - csak a tömegközlekedési eszközökön -, több mint tízezer személyes tárgyat veszítünk el, az egyéb helyeken gazdátlanul hagyott pénztárcák, mobiltelefonok, laptopok, adathordozók és más értékes tárgyak száma pedig feltehetően a többszázezres nagyságrendet is eléri. A tulajdonos azonosítását lehetővé tevő egyedi jelölés hiányában eddig e tárgyak ritkán kerültek vissza gazdájukhoz. Erre a problémára jelent megoldást egy új magyar fejlesztés, amely egy speciális matrica és az internet segítségével köti össze a tárgy becsületes megtalálóját a pórul járt tulajdonossal. http://www.elveszett-meglett.hu/

Friss topikok

10 millió dolláros kincset találtak a kertben!

2014.02.26. 22:21 :: *candy*

Egy középkorú amerikai házaspár számára szerencsésen végződött a kutyasétáltatás: egy fa mellett 6 ládányi aranypénzt találtak elásva, melyek értéke elérheti akár a 10 millió dollárt is!

Ez az “aranyos történet” Californiában esett meg: a kutyasétáltatók összesen 1.427 pénzérmét találtak, 5, 10 és 20 dolláros felirattal, mára azonban sokkal többet érnek, hiszen 1847 és 1894 között lehettek forgalomban. Az érmék között több olyan is akad, amelyik kivételesen jó állapotban maradt (egyes feltételezések szerint teljesen újak), ezért még többet fizetnének értük a megszállott gyűjtők.

 

aranypenz_a_kertben

 

Mivel Californiában abban az időben illegálisnak nyilvánították a papírpénz használatát, a közkézen forgó pénzérmék rendkívül elhasználódtak. A szerencsés pár – akár a legtöbb lottónyertes – kínosan ügyel arra, hogy személyazonossága rejtve maradjon, mivel a mesébe illő zsákmányra saját kertjük végében leltek, ezért attól tartanak, hogy udvarukat és házukat megszállják a fémdetektoros modern kincskeresők.

Szólj hozzá!

Címkék: szerencse kert kincs arany

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszettmeglett.blog.hu/api/trackback/id/tr295834464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása