HTML

Elveszett-Meglett

Évente Magyarországon, - csak a tömegközlekedési eszközökön -, több mint tízezer személyes tárgyat veszítünk el, az egyéb helyeken gazdátlanul hagyott pénztárcák, mobiltelefonok, laptopok, adathordozók és más értékes tárgyak száma pedig feltehetően a többszázezres nagyságrendet is eléri. A tulajdonos azonosítását lehetővé tevő egyedi jelölés hiányában eddig e tárgyak ritkán kerültek vissza gazdájukhoz. Erre a problémára jelent megoldást egy új magyar fejlesztés, amely egy speciális matrica és az internet segítségével köti össze a tárgy becsületes megtalálóját a pórul járt tulajdonossal. http://www.elveszett-meglett.hu/

Friss topikok

Okostelefonra okosmatricát!

2014.03.31. 20:00 :: *candy*

Nem túlzunk, amikor okosnak tituláljuk a fekete és fehér színben is választható Elveszett-meglett matricát, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy biztonságban tudhasd féltett személyes tárgyaidat, legyen szó mobiltelefonról, tabletről vagy épp féltve őrzött titkokat rejtő naplóról. Ha kíváncsi vagy, hogyan működik és mi a teendő, ha okosmatricás tárgyat találsz, kattints!

 

Szólj hozzá!

Címkék: video biztonság mobiltelefon iphone elveszett érték okostelefon értékes meglett műszaki cikk okosmatrica

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszettmeglett.blog.hu/api/trackback/id/tr525888451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása