HTML

Elveszett-Meglett

Évente Magyarországon, - csak a tömegközlekedési eszközökön -, több mint tízezer személyes tárgyat veszítünk el, az egyéb helyeken gazdátlanul hagyott pénztárcák, mobiltelefonok, laptopok, adathordozók és más értékes tárgyak száma pedig feltehetően a többszázezres nagyságrendet is eléri. A tulajdonos azonosítását lehetővé tevő egyedi jelölés hiányában eddig e tárgyak ritkán kerültek vissza gazdájukhoz. Erre a problémára jelent megoldást egy új magyar fejlesztés, amely egy speciális matrica és az internet segítségével köti össze a tárgy becsületes megtalálóját a pórul járt tulajdonossal. http://www.elveszett-meglett.hu/

Friss topikok

Katie vagyok Washingtonból, keress meg!

2014.01.22. 23:43 :: *candy*

Az új-zélandi Reese McKee egy éven át kereste azt a lányt, akivel 2012 szilveszterén hozta össze a sors! Azon a napon mindketten Hong Kong-ban ünnepelték az új év közeledtét, ám az esti forgatagban Katie elkeveredett a barátaitól. Sírva próbált a nyomukba eredni, de nem járt sikerrel – keresés közben azonban belebotlott Reese-be, aki nem hagyta magára a kétségbeesett lányt.

“Pocsék a humorom, de így legalább mindenkit meg tudok nevettetni” – így nyilatkozott az új-zélandi gavallér, amikor arról faggatták, hogyan tudta megnyugtatni a lányt. Az új évet is együtt köszöntötték, nem sokkal éjfél után azután felbukkantak az elveszett barátok. A lány búcsúzásként készíttetett magáról egy fotót Reese fényképezőjével, majd még mielőtt köddé vált volna, azt mondta: “Katie vagyok Washington DC-ből, keress meg!”

 

katie

 

Igencsak feladta a leckét a fiúnak, ő azonban komolyan vette a lány kérését, és már másnap akcióba lépett. Nem csak ő és közeli barátai dolgoztak azon, hogy újra láthassa Katie-t, hanem ismeretlenek hada is, hiszen történetük sokak szívét megérintette. Egy idő után annyian csatlakoztak a már-már kampánnyá alakuló “Találjuk meg Katie-t!”-kezdeményezéshez, hogy kicsúszott az irányítás Reese kezéből, ezért úgy döntött, hogy feladja a keresést.

 

“Le akartam állítani a keresést, de miután több mint 2000 ember üzengetett az összes Washingtonban élő, Katie nevű lánynak, semmire sem mentem azzal, hogy lefújtam a projektet. Úgy tűnt, hogy az én Katie-m törölte a profilját az összes létező közösségi oldalon, ezért beletörődve a kudarcba – és elkerülve a kellemetlenségeket, amiket a kampánnyal okoztam – én is így tettem” – mesélte csalódottan Reese, akinek végül mégis happy enddel zárult a története: a lányról készült fotónak köszönhetően 2013 végén sikerült a lány nyomára akadnia!

Szólj hozzá!

Címkék: buli lány szerelem barátság kapcsolat elveszett szilveszter kaland fiú személyazonosság becsületes meglett megtaláló gazdátlan Elveszett-Meglett

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszettmeglett.blog.hu/api/trackback/id/tr595777626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása